Preuzmite aplikaciju

Najčešće postavljena pitanja

Sumirali smo i popisali pitanja koja ste nam najčešće postavljali, i dali sve od sebe da vam odmah damo sve potrebne informacije. Verujemo da se ovde nalazi ono što tražite, ali ukoliko to nije slučaj, slobodno nam pišite!

Cena YoloBook-a je 16.99 USD. Plaćanje se vrši pouzećem, a dostava je besplatna.

Cena YoloBox-a je 24.99 USD za box sa 30 fotografija. Svaka sledeća fotografija se naplaćuje +0.2 USD. Može biti maximalno 60 fotografija.

YoloFrame radimo u dve dimenzije. Cena rama 30x30 je 18.99 USD i u njemu može biti 1 ili 4 kolaž od fotografije. Cena rama 30x46 je 21.99 USD i u njemu može biti 1 ili kolaž od 15 fotografija.

Naši proizvodi se poručuju putem mobilne aplikacije. Link za download je onelink.to/yolobook.

Naručivanje se vrši isključivo putem YoloBook aplikacije. Nije moguće poslati slike na mail ili u inbox.

Rok za dostavu je 5-7 radnih dana. Postoji i opcija brze dostave, ukoliko želite da Vam porudžbina stigne u roku od 2 radna dana.

Dostava je besplatna i rok za dostavu je 5-7 radnih dana. Ukoliko želite, možete doplatiti :price :currency i paket će biti na Vašoj adresi u roku od 2 radna dana.

Kvalitet izrade fotografija zavisi od kvaliteta fotografije koju nam pošaljete. Kako biste bili sigurni da će fotografije biti dobro urađene, potrebno je da odaberete što bolje fotografije, u većoj rezoluciji.

Fotografija mora biti minimum 50kb ili 400px kako bi se mogla odabrati.