Najčešće postavljena pitanja

Vaša najčešće postavljana pitanja su pitanja na koja uvek i svuda možete naći odgovor. Zato smo ih sumirali i popisali, i dali sve od sebe da vam odmah damo sve potrebne informacije. Verujemo da se ovde nalazi ono što tražite, ali ukoliko to nije slučaj, slobodno nam pišite!

Cena YoloBook-a je 990 RSD. Plaćanje se vrši pouzećem, a dostava je besplatna.

Cena YoloBox-a je 1290 RSD za box sa 30 fotografija. Svaka sledeća fotografija se naplaćuje +10 RSD. Može biti maximalno 60 fotografija.

YoloFrame radimo u dve dimenzije. Cena rama 30x30 je 2590 RSD i u njemu može biti 1 ili 4 kolaž od fotografije. Cena rama 30x46 je 2590_framexl RSD i u njemu može biti 1 ili kolaž od 15 fotografija.

Naši proizvodi se poručuju putem mobilne aplikacije. Link za download je onelink.to/yolobook.

Naručivanje se vrši isključivo putem YoloBook aplikacije. Nije moguće poslati slike na mail ili u inbox.

Rok za dostavu je 5-7 radnih dana. Postoji i opcija brze dostave, ukoliko želite da Vam porudžbina stigne u roku od 2 radna dana, ali se doplaćuje :price :currency.

Dostava je besplatna i rok za dostavu je 5-7 radnih dana. Ukoliko želite, možete doplatiti :price :currency i paket će biti na Vašoj adresi u roku od 2 radna dana.

Kvalitet izrade fotografija zavisi od kvaliteta fotografije koju nam pošaljete. Kako biste bili sigurni da će fotografije biti dobro urađene, potrebno je da odaberete što bolje fotografije, u većoj rezoluciji.

Fotografija mora biti minimum 50kb ili 400px kako bi se mogla odabrati.