YoloBox

YoloBox je kutijica sa 30 do 60 polaroid fotografija sa Vašeg Facebook ili Instagram profila, galerije telefona ili računara. Vaš izlet u prirodi, proslavu veridbe ili vikend u Parizu sačuvajte u maloj kompaktnoj kutiji i zaštitite od prolaznosti vremena. Ponesite svoja najlepša sećanja uvek i svuda sa sobom!

YoloFrame 30×46

YoloFrame je zidni ram za fotografije, napravljen od najfinijeg drveta prefarbanog crnom bojom. Vreme je da zidove svog doma ukrasite besprekornim i večnim ramovima,sa fotografijama izrađenim na sjajnom papiru, koji će ovekovečiti svaki vredan trenutak! Sjajan kao dekoracija – još sjajniji kao bezvremeni čuvar uspomena.

YoloFrame 30×30

YoloFrame je zidni ram dimenzija 30×30 cm za fotografije, napravljen od najfinijeg drveta prefarbanog crnom bojom.

YoloBook

YoloBook je foto-album sa 48 fotografija, iz galerije Vašeg telefona ili računara, sa Facebook ili Instagram profila. Savršen poklon, čuvar uspomena, i svojevrsna knjiga uspomena koja će zauvek zabeležiti letovanja sa prijateljima, rođendanska slavlja najdražih, prve korake Vašeg deteta. Sačuvajte sve te uspomene od zaborava i pustite ih da žive zauvek u YoloBook albumima!